OVER TROOI

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen, beschikkend over diverse certicaten. Trooi is Groenkeur gecertificeerd.

Sinds 2018 levert Trooi, naast de groenvoorziening, kwaliteitspersoneel en -materieel aan opdrachtgevers werkzaam aan infra en spoor. Trooi is gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidshekwerken en groenonderhoud langs de Nederlandse spoorbanen. Stratenmakers en grondwerkers ondersteunen bij de aanleg van glasvezel of bestrating van overwegen en perrons.

Daarnaast hebben wij European Treeworker en personeel met spuitlicentie en DLP. Alle medewerkers hebben een DVP-pas om te kunnen werken op ProRailterrein. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden graag startende hoveniers en andere vakmensen op voor ons mooie werk.

Trooi is efficiënt georganiseerd. Dit is prettig voor u en voor ons, want dankzij de korte lijnen komen we snel ‘to-the-point’ en weet u vlot en exact wat wij voor u kunnen betekenen. Na een gesprek over de wensen van de klant worden de scherpe offertes snel geleverd. De lijnen zijn kort, het werk is goed. Kortom: Trooi regelt uw groenvoorziening.

TROOI OP GROEN

Vakkennis en –kunde, daar draait het bij ons om. Vragen op het gebied van groen en groenbeheer, terrein en projecten, beantwoorden wij met een duurzame oplossing. Op maat. Want iedere situatie is anders. Wij zijn de aannemer op groengebied, die zich opstelt als partner. Dat verwachten we ook van onze relaties. Dit zijn onder meer (semi-)overheden, bedrijven, projectontwikkelaars, verenigingen van eigenaren en particulieren. Wij zetten deze vakkennis en –kunde landelijk in, waarbij prijs en kwaliteit hand in hand gaan.

Standaard, daar doen we niet aan. Aan innovatie wel. Onze medewerkers weten wat ze doen en leveren kwaliteit. Bekwaam, gemotiveerd, loyaal en betrouwbaar, zijn op hen en op Trooi van toepassing. Natuurlijk streven wij een gezond rendement na. Om te kunnen groeien en een gezonde, optimale werkomgeving te kunnen bieden aan ons team.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

WAAROM TROOI?

Deskundig advies op maat.
Geschoold en gecertificeerd.
Deskundig en ervaren.

HET TEAM VAN TROOI

Trooi heeft een zo laag mogelijke kantoorbezetting en zo’n 15 personen op pad. Alle medewerkers zijn gekwalificeerd op tenminste mbo-3 niveau en we hebben allemaal een hart voor groen. Wij zijn ook een erkend leerwerkbedrijf. Regelmatig zoeken we nieuwe medewerkers voor de groenvoorziening.

Wil jij bij ons werken aan uiteenlopende projecten, kijk dan bij onze vacatures.

John Broks

John Broks
Directeur

Milou Ligtenberg

Milou Broks-Ligtenberg
Hoofd administratie

TROOI BESCHIKT OVER DE VOLGENDE KEURMERKEN

Groenkeur

Groenkeur is een onafhankelijk keurmerk voor bedrijven in de groene sector, een variant op ISO 9001 met aanvullingen. Voor gemeenten is het vaak een verplichting om voor het gemeentelijke groenonderhoud en voor nieuwe projecten te werken met bedrijven met een Groenkeurcertificaat. Met de komst van Trooi Groenvoorziening heeft de regio er een volwaardige groenvoorziener bij die alle projecten, van ontwerp tot uitvoering, uit handen kan nemen.

In elke stap van de bedrijfsvoering werkt Trooi Groenvoorziening volgens het Groenkeurbeleid. We zijn er trots op dat we dit certificaat in vrij korte tijd en zonder noemenswaardige aanpassingen in onze bedrijfsvoering hebben behaald.

Bekijk keurmerk
ISO

ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan ons kwaliteitsmanagementsysteem. Met ISO 9001 tonen wij dus aan onze managementprocessen op orde te hebben. Groenkeur is een ISO-variant op ISO 9001 met aanvullende eisen voor het groenbedrijf.

Bekijk keurmerk
VCA

VCA** (twee sterren) is bedoeld voor bedrijven die als onderaannemer werken en gaat in op organisatie en beleid van het te certificeren beleid.

Bekijk keurmerk
CO2 Presentatieladder

De CO2 Prestatieladder is voor elke organisatie die energiebesparing en duurzaam ondernemen hoog op de agenda heeft staan.

Bekijk keurmerk
Certificaten

CONTACT MET TROOI