GROENVOORZIENINGEN

Trooi regelt buiten wat er geregeld moet worden. Ontwerp, aanleg of onderhoud van het groen in uw gemeente, bedrijfstuin of (zorg)instelling, Trooi pakt het op. Wij zijn gecertificeerd conform diverse normen, waaronder Groenkeur. U kunt ons bellen voor onderhoudscontracten voor uw groen maar ook voor het uitvoeren van een bestaand bestek of het maken van een ontwerp. Natuurlijk nemen we daarbij ook de uitvoering op ons.  

SEMI-OVERHEDEN

Groen, je komt het overal tegen. Gewenst én ongewenst groen. Openbaar groen, gemeentegroen, het moet aangelegd en onderhouden worden. Ongewenst groen moet verwijderd worden of binnen de perken blijven.

Trooi is een groenvoorziener uit het Brabantse Sint-Michielsgestel met gekwalificeerde medewerkers die allemaal een hart hebben voor groen. Trooi is ook een Groenkeur-gecertificeerde groenaannemer. Wij verzorgen het groen in de openbare ruimte en leggen het desgewenst ook aan.

Een onderhoudscontract voor het groen? Wij gaan ermee aan de slag en regelen het. Het totale bestek van een groenproject oppakken? Wij pakken het op. Ontwerp, grondwerk, beplanten, inzaaien, wij regelen het voor onze opdrachtgevers. Kortom, onderhoud, aanleg en ontwerp, wij regelen ‘t. Buiten, dus.

projecten ‘Semi-overheden’

BEDRIJVEN

Een verzorgde omgeving is een visitekaartje voor uw bedrijfsgebouw of bedrijventerrein. Het is voor uw relaties prettig aankomen op een mooie locatie met een onkruidvrij parkeerterrein. Belangrijk voor een eerste indruk!

Trooi helpt u met het onderhoud van uw bedrijfstuin en buitenruimte. Wij werken met gediplomeerde vakmensen en met goede, moderne machines. Waar mogelijk werken wij met accumachines, om geluidsoverlast en milieubelasting tot een minimum te beperken.

Een onderhoudscontract is handig, u heeft er geen omkijken meer naar. We kondigen onze komst aan en onze medewerker meldt zich bij uw contactpersoon. We houden een nacalculatie bij en komen proactief met verbetervoorstellen. De uitvoerend voorman is uw contactpersoon, zodat er altijd een kort lijntje is.

Naast het onderhouden van bedrijfstuinen en terreinen, leggen we ook nieuwe tuinen aan. Van ontwerp tot aanleg, we nemen het uit handen en regelen het.

De ecologische footprint wordt steeds belangrijker en droogte speelt in het tuinonderhoud een steeds grotere rol. Door een uitgekiende keuze van substraten, aanleg en beplanting kan het waterverbruik teruggebracht worden. Ook daarover kunnen wij u adviseren.

Advies of een afspraak? Neem contact met ons op.

projecten ‘bedrijven’

ONDERWIJS EN ZORG

Een verzorgde tuin, een moderne tuin, een schooltuin, een kleurrijke of groene tuin, ook door de omgeving van uw zorginstelling of school wordt een goed onderhouden uitstraling gewaardeerd. En natuurlijk door de gebruikers. Of u nu een hovenier, een boomspecialist of een ontwerper nodig heeft, Trooi regelt ‘t.

Een onderhoudscontract met Trooi ontzorgt u namelijk volledig. Zoals u hart heeft voor uw werk, hebben wij hart voor groen. Wij helpen u met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin of perceel en u hebt er geen omkijken meer naar.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en betrouwbaar. U heeft een direct lijntje met de vaste voorman, zodat u met vragen direct geholpen kunt worden.

projecten ‘Onderwijs en zorg’

CONTACT MET TROOI